Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir strüktürsı vardır.

Yamaç sayısı: Binaların daire nüshası kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir tane müstacel çıkış bapsı zemin almalıdır. Koca katlı örgülarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin semtı düzen, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı alegori bina daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa ciğerörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna rabıtlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kadar faktörlere destelı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu keyfiyet sevimli kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yangın Kapısı tuzakırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar Yangın çıkış kapısı istanbul kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış tutulmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları baz allıkınabilir bunun dışında ülkeçe gösterilen yangın kapısı yönetmeliklere yaraşıklı olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yetişmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en mutabık fiyatlarla sahip başlamak muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgelik alabilirsiniz.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı Yangın Çıkış Kapısı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page